1092  Budapest,  Ráday utca 19.  Telefon: (36 1) 299 0694   E-mail: ifkavezo@t-online.hu

É T L A P  -  H E T I   E B É D M E N Ü   12.oo-15.oo

Szövegdoboz:  Kávék - Borok - Sörök - Koktélok
Szövegdoboz:  Programok - Rendezvények
Szövegdoboz: 	Előételek / STARTERS
	Tapas tál ízelítő 3 / 5 / 7 féle tapasból

 	/ fetasajt olivabogyóval / lilahagyma lekvár / rozmaringos erdei gomba/ érlelt sonka 

	/ fűszeres kecskesajt golyók / konyakos csirkemáj krém / kaprigyümölcs szardellával 

	Parajos tócsni kéksajt mártással	/	Lazactatár pirítóssal
Szövegdoboz: 	Saláták / SALADS 
	iF saláta csirkés, füstölt lazacos , vagy vegetáriánus

	Kacsamell saláta fűszeres birsalma chuney-val

	Pirított magvas-zöldfűszeres kecskesajtgolyók salátával, aszaltparadicsomos pestoval
Szövegdoboz: 	Levesek / SOUPS
 	Gulyásleves

	Erdei gombaleves

	Erdélyi csorba leves húsgombóccal, vagy burgonyagombóccal
Szövegdoboz: 	Főételek / MAIN COURSES 
	iF tál 2 főre

	Vasalt csirkecomb filé és hátszín steak zöldbors mártással, zöldségtortával, 

	jázmin rizzsel és baconbe göngyölt ceruzababbal
Szövegdoboz: 				
  HETI ebédmenü 20 - 24-ig. 1180.- Ft/fő  12.oo-15.oo

  Hétfő
	- sütőtökkrémleves pirított tökmaggal
	- Stefánia vagdalt petrezselymes burgonyával, savanyúság, 
	   vagy zöldségvagdalt sajtmártással, rizzsel
	- csokimousse rumos meggyel

  Kedd
	- marokkói csicseriborsóleves
	- grillezett csirkecomb rizibizivel,
	   vagy joghurtos céklaragu falafel golyókkal
	- túrós süti gyümölcsöntettel

  Szerda
	- Francia hagymaleves sajtos krutonnal
	- sertéssült hagymás törtburgonyával, párolt káposztával,
	   vagy karfiol csőben sütve snidlinges tejföllel
	- mákos guba vanília öntettel

  Csütörtök
	- hamisgulyás
	- pulykamell dubarry módra jázminrizzsel,
  	   vagy lencsefőzelék tükörtojással
	- meggyes piskóta karamell öntettel

  Péntek
	- zöldbableves
	- paprikás csirkefalatok galuskával,
	   vagy gombapaprikás galuskával
	- gesztenyés palacsinta tejszínhabbal
Szövegdoboz: 	Főételek / MAIN COURSES 
	Erdei gombás papardelle kacsamell falatokkal, vagy vegetáriánus

	Lazacos farfalle fehérboros kapribogyós mártással

 	Grillezett kecskesajt tokaji boros sült céklás rizottóval
 
	Grillezett camembert angolzelleres szilvamártással és jázmin rizzsel

 	Vasalt csirkecomb filé zöldségtortával és gorgonzola mártással
 
	Rozé kacsamell vörösboros lilahagyma lekvárral és angolzelleres burgonyapürével

	Gyömbérsörben pácolt szűzérmék baconbe tekert ceruzababbal és jázmin rizzsel

	Borskéregben sült szűzérmék dijoni mustármártással és rukkolás burgonyapürével

	Hátszín steak zöldbors mártással és konfitált burgonyával

	Lazac steak dióval sült bébi céklával és erdei gombás rizzsel

	T-bone steak dijoni mustármártással, grillezett zöldségekkel
Szövegdoboz: 	Desszertek / AFTERS
	Szilvás-almás pite forralt bor karamellel

	Répatorta whiskys naranccsal
 
	Brownie chilis fehér csoki öntettel
Szövegdoboz:

J A Z Z   C A F E  -  R E S T A U R A N T   1092  Budapest,  Ráday utca 19.  Telefon: (36 1) 299 0694   E-mail: ifkavezo@t-online.hu

You will like iF, iff you come in

Szövegdoboz: Archív - Képek - Albumok

You will like iF, iff you come in

You will like iF, iff you come in

Szövegdoboz:  Étlap - Heti ebédmenü